Door: NU.cw
26 april 2022

De stijging in de brandstofprijzen zorgt bij busbedrijf ABC voor een zorgwekkende situatie. Dat meldt de Extra. De directie pleit voor aanpassingen in de prijzen.

In een verklaring stelt ABC-directeur John Cijntje dat het busbedrijf flink confronteerd wordt met de huidige economische situatie. Daarnaast geeft de regering minder geld uit aan subsidies. Volgens Cijntje kost iedere cent aan prijsverhoging ABC zo'n 100.000 gulden per jaar.

De prijs voor een liter benzine is momenteel 2,81 gulden. De dieselprijs is afgelopen maand gestegen van 2,27 gulden naar 2,64 gulden. “De verhoging van de brandstofprijzen zorgt overal voor problemen en het is belangrijk dat er op korte termijn aanpassingen worden gedaan”, concludeert Cijntje.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram