dinsdag 30 mei 2023 15:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 april 2022

Op Aruba is gisteren de tweede verkeersdode van dit jaar gevallen. Een voetganger werd onderschept door een bestelbus. De identiteit van het omgekomen verkeersslachtoffer is inmiddels vrijgegeven. Het gaat om de 20-jarige Gustavo Sanchez. Dit meldt de politie op Aruba.

Rond 21.45 uur kreeg de politie een melding van het verkeersongeval. De voetganger was ter hoogte van Eurokitchen Design aan de Onnestraat aangereden.

De ambulancedienst kon ter plekke niets voor het slachtoffer betekenen. De jongen overleed op de plaats delict aan zijn verwondingen. De politie heeft de toedracht van het verkeersongeval in onderzoek. De nabestaanden krijgen assistentie van Slachtofferhulp.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram