Door: NU.cw
25 april 2022

Leden van het Comité Cultuur van de vrede (Komite Kultura di Pas) hebben een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao Lucille George-Wout. Omayra Leeflang voorzitter Kura di Arte, en Anja van Bergen bezochten de Gouverneur in het kader van de vrijheidsviering.

Het Comité heeft als doel ‘de cultuur van de vrede te bevorderen’, in het bijzonder op vijf mei tijdens de traditie van de Mesa di Pas (vredesmaaltijd). Het bezoek was in kader van de dodenherdenking en de viering van de vrede op vier en vijf mei.

Tijdens het bezoek is onder andere gesproken over hoe het Comité dit jaar invulling gaat geven aan de vrijheidsviering. Het Comité zal onder andere tafelgesprekken organiseren over vrede tussen diverse mensen uit de samenleving.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram