Door: NU.cw
20 april 2022

De politie heeft dinsdag vijf mannen gearresteerd die kort daarvoor een toko in Buena Vista zouden hebben overvallen. Dat meldt de politie in een persbericht.

Om 17.33 uur kreeg de politie een melding van een gewapend overval op een toko aan de Santo Domingoweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat vier gemaskerde mannen de toko binnenkwamen. Ze waren bewapend. Ze gingen er vandoor met de kassa inhoud. Ook maakten ze verschillende artikelen uit de toko buit.

De politie startte meteen een onderzoek. De daders werden in de mondi van Mina Scharbaai gesignaleerd. Na een achtervolging te voet wist de politie de eerste drie verdachten rond 18.42 uur op te pakken. Bovendien vond de politie verschillende artikelen in de mondi die hoogstwaarschijnlijk zijn buitgemaakt tijdens de atrako.

Rond 19.00 uur hield de politie nog twee andere verdachten aan. Zij bevonden zich in een woning in Veeris. De politie nam ook een vuurwapen in beslag. Daarnaast vond de politie de geldlade, whiskyflessen en een groot aantal telefoonkaarten. Deze zijn in beslag genomen. De vijf verdachten zitten in voorarrest.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram