Door: NU.cw
20 april 2022

Het personeel van de Inspectie der Belastingen de Ontvanger dat in de kerstvakantie heeft doorgewerkt, krijgt zijn overuren vergoed. Dat heeft minister van Financiën Javier Silvania (MFK) gisteren bekendgemaakt op sociale media.

Silvania heeft een instructie gegeven aan het hoofd van de Ontvanger en het hoofd van de Inspectie om de landsbesluiten die de vergoeding regelen bij zijn kabinet in te leveren. Zodra deze binnen zijn zal hij ervoor zorgen dat het geld overgemaakt wordt. Silvania meldt niet welk bedrag hiermee gemoeid is.

De minister vraagt het belastingpersoneel om begrip te hebben voor de vertraging. In zijn bericht zegt hij de werknemers niet te zijn vergeten en bedankt hij hen voor het werk dat ze hebben verricht. De afgelopen maanden is de belastingcompliance aanzienlijk verhoogd. De inzet van de belastingdiensten is hier mede voor verantwoordelijk.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram