zaterdag 3 juni 2023 00:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 april 2022

Minister Dorothy Pietersz- Janga (MFK) heeft op het allerlaatste moment haar werkbezoek naar Palau moeten afzeggen. De dokter heeft de minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) geen oké gegeven om te vliegen. Sinds vrijdag zit Pietersz-Janga ziek thuis.

De minister zou het Koninkrijk vertegenwoordigen op een conferentie over de oceaan, de 'Our Ocean' conferentie. Een delegatie bestaande uit drie medewerkers van het GMN-ministerie is wel naar de conferentie afgereisd. Minister van Financiën, Javier Silvania, neemt waar voor de GMN-minister.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram