Door: Nu.nl
13 april 2022

Een vrouw die bekneld raakte tussen de deuren van een ABC-bus ving bot bij de rechter. De vrouw vorderde een schadevergoeding, onder andere in de vorm van een SUV-auto ter waarde van 20.000 gulden. De rechter wees haar vorderingen af.

De vrouw kon niet voldoende bewijzen dat ze schade had opgelopen door het incident. In totaal wilde de vrouw een schadevergoeding van 110.000 gulden. De vrouw claimt zowel materiële als immateriële schade. Zo durft ze niet meer met het openbaar vervoer te reizen. Ook zou ze door het incident lijden aan incontinentie.

Het busbedrijf had al 600 gulden uitgekeerd via de verzekeraar. Dit was als voorschot op de kosten voor een huishoudelijke hulp. Dat de chauffeur schuld heeft staat vast.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram