Door: NU.cw
6 april 2022

De selectie van Ajax brengt van 17 tot 21 mei een bezoek aan Curaçao. Het bezoek is in het kader van de tweejarige partnerovereenkomst tussen de Curaçao Tourist Board (CTB) en de Amsterdamse voetbalclub. 

De club uit Amsterdam zal tijdens de reis onder andere langsgaan bij verschillende projecten op Curaçao, zoals voetbalclinics voor jongeren en seminars voor coaches en leidinggevend personeel. Daarnaast zal Ajax een bezoek brengen bij verschillende scholen en andere instanties zoals het Johan Cruijff Court en de faciliteiten van Jong Holland.

Aan het einde van het bezoek zal er een vriendschappelijke oefenwedstrijd worden gespeeld tussen het nationaal elftal van Curaçao en Ajax. Het Curaçaose elftal kan zich zo voorbereiden op de volgende ronde van de Nations Cup die in juni zal plaatsvinden. “Een mooie uitdaging voor ons nationale elftal tegen een team van internationaal niveau met een indrukwekkende staat van dienst”, aldus CTB.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram