vrijdag 12 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Telefoonaanbieders Digicel en Flow geven hun klanten in het Caribisch gebied en Midden-Amerika de mogelijkheid om vanaf vrijdag gratis te bellen en sms’en vanuit hun thuisland naar Oekraïne. Dit geldt ook voor Aruba, Bonaire en Curaçao.

De telefoonaanbieders geven hun klanten deze mogelijkheid na de inval van Rusland in Oekraïne. Roeland van der Hoeven, CEO Digicel ABC-eilanden zegt dat Digicel solidariteit wil laten zien aan de mensen in Oekraïne, hun geliefden en iedereen op de wereld die support laat zien.

“We weten hoe belangrijk het is om in contact te blijven met vrienden en geliefden – vooral in een tijd als deze. We moedigen iedereen aan om contact op te nemen met hun mensen in Oekraïne om hen te laten weten dat ze niet alleen zijn en dat de wereld bij hen is”, aldus van der Hoeven. 

Flow laat weten dat zij zo hopen dat ze Caribische inwoners die bezorgd zijn over de veiligheid van hun familie en vrienden in Oekraïne, in het bijzonder studenten die momenteel een studie volgen, op deze manier kunnen helpen.