woensdag 22 maart 2023 02:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 februari 2022

Minister van Gezondheid Dorothy Pietersz- Janga (MFK) lanceerde onlangs de Mental Health Gym in Marie Pampoen. Het project is een initiatief van PSI-Skuchami. Cliënten met psychische problemen krijgen naast therapie ook lichamelijke beweging.

De Mental Health Gym is geopend in het openlucht sportcomplex van Marie Pampoen. Er zijn plannen om het project ook op Bandabou te lanceren. Minister Pietersz-Janga staat volledig achter het project. Als huisarts adviseerde ze haar klanten meer te bewegen als ze zich mentaal niet sterk voelden. Volgens de minister verlicht lichamelijk inspanning psychische klachten.

De Mental Health Gym wordt gefinancierd door de Pan American Development Funds.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram