Door: NU.cw
|
26 januari 2022

De 37-jarige Rocheline Veerkamp is dinsdag bij een verkeersongeval om het leven gekomen. De vrouw reed rond zes uur ’s middags op de Kaminda George Willems in Brievengat en verloor de macht over het stuur. Daarbij botste ze tegen een tegenligger. De andere bestuurder raakte gewond en is per ambulance voor medische behandeling naar de spoedeisende hulp gebracht.

Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat de vrouw vanuit Ronde Klip richting Brievengat reed. In de bocht verloor ze de macht over het stuur omdat ze vermoedelijk te hard reed. Daarbij raakte ze een tegenligger waarna de auto over de kop sloeg.  

Het slachtoffer, dat zonder veiligheidsgordel reed, raakte met haar hoofd bekneld onder de auto. Het ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer doen. Ze overleed ter plekke.

De verkeersafdeling van het Korps Politie Curaçao (KPC) heeft de zaak in onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram