Door: NU.cw
|
25 januari 2022

Corendon is gestart met de tweede fase van de bouw van het Mangrove Beach Resort. Er worden zo’n 300 tot 400 kamers bijgebouwd.

“We zijn erg tevreden over het resultaat van het eerste gedeelte”, stelt woordvoerder Edward Suares tegenover NU.cw. “We hebben een goede bezetting en er is veel vraag naar ons hotel. Daarnaast zien we een groei uit de Noord- en Zuid-Amerikaanse markt waardoor we klaar zijn voor uitbreiding.”

Het huidige resort telt 399 kamers. Met de bouw van het tweede gedeelte zal de capaciteit worden uitgebreid naar zo’n 700 tot 800 kamers. Het hotel zal een all-inclusive gedeelte bevatten en tevens een ‘adult only’ gedeelte, waar alleen hotelgasten gebruik van kunnen maken. De Mondi Beach Club die bij het hotel gebouwd wordt zal ook voor toeristen en cruisepassagiers toegankelijk zijn.

Corendon is zeer positief over de uitbreiding van het resort, aldus Suares. Het resort hoopt rond december 2023 de deuren van het nieuwe gedeelte te kunnen openen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram