dinsdag 30 november 2021 03:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
22 november 2021

Rond de feestdagen komt Curaçao Airport Partners (CAP) in samenwerking met verschillende winkels, restaurants en bars op de luchthaven met speciale deals.

De aanbiedingen zijn de komende zeven weken geldig. CAP wil dat de passagiers en bezoekers kunnen extra genieten van de vakantieperiode. “Zij hebben ons door dit uitdagende jaar heen geholpen en we zijn dankbaar voor de voortdurende steun. Dit is onze manier om dankbaarheid te tonen”, aldus Norman Gómez, algemeen directeur van CAP.

De winkels zullen wekelijks hun aanbiedingen bekendmaken. Door het scannen van een QR-code is er meer informatie te vinden over de deals. Deze codes zijn in de winkels en restaurants te vinden en worden ook gedeeld op de sociale media platforms van de luchthaven.

De actie duurt van 22 november tot negen januari 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram