woensdag 1 december 2021 01:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 november 2021

De avondklok op Curaçao is versoepeld van 3.00 uur tot 4.30 uur. Restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden mogen weer open volgens de tijden van de vergunning als er rekening gehouden wordt met de avondklok. Eerder gold de avondklok van 1.00 uur tot 4.30 uur.

“Het uitgaansleven is een belangrijke inkomstenbron en houdt de economie draaiend”, zegt Pisas. De premier benadrukt dat het belangrijk is dat mensen beloond worden als zij zich goed aan de regels houden. “Als alles goed blijft gaan, dan kan de avondklok er in december helemaal van af.”

Het openbaar vervoeg mag tot 3.00 uur rijden. Truk’i pans mogen weer op normale tijden open, maar moeten om 2.00 uur sluiten. Vitale beroepen krijgen een vrijstelling voor de avondklok.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram