zaterdag 27 november 2021 18:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 november 2021

De Curaçaose regering gaat maatregelen treffen zodat toeristen uit de Verenigde Staten ook terecht kunnen in het uitgaansleven. Dat maakte premier Gilmar ‘Pik’ Pisas donderdag bekend tijdens een persconferentie.

Volgens Pisas kan Curaçao het zich niet veroorloven om op een zwarte lijst te komen. Gevaccineerde Amerikanen krijgen nu ook toegang tot evenementen met een hoog risico bij het tonen van een geldig ID, een Passenger Locator Card (PLC) en een bewijs van vaccinatie.

“Het crisisteam is bezig om internationale bezoekers ook toegang te kunnen geven tot activiteiten met een hoog risico. Er wordt een nieuw systeem geïntroduceerd”, aldus de premier. Toeristen dienen zich te registreren op het vliegveld waarna ze een QR-code krijgen. Het nieuwe systeem zal per 1 december van kracht zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram