woensdag 1 december 2021 01:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
15 november 2021

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) onderzoekt de effecten van administratieve lasten op bedrijfsprestaties en de economische groei op Curaçao en Sint Maarten. De enquête wordt in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Nijverheid van Curaçao onder bedrijven en instituties in Curaçao gehouden.

Op vijftien november ontvangen de aselect gekozen kandidaten een mail met een uitnodiging om deel te nemen aan de online enquête. Bij het afnemen van de enquête kan er gekozen worden in welke taal de vragenlijst afgenomen wordt. De enquête kan ingevuld worden in drie talen. De antwoorden blijven anoniem en de deadline is dertig november.

Het onderzoek moet inzicht geven in het effect van bureaucratie op de particuliere sector. De kosten in termijnen van geld en tijd worden gemeten die gemoeid zijn met de naleving van administratieve procedures en voorschriften.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram