woensdag 6 juli 2022 21:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juni 2021

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel hinder van ondervinden.

Het onderhoud aan de brug zal ongeveer een maand duren, zo laat het ministerie van VVRP weten. De leuningen van de brug aan de kant waarbij het verkeer richting Punda rijdt is als eerste aan de beurt.

Voor de veiligheid van de automobilisten zijn er vanaf Serí Dòmi waarschuwingsborden geplaatst. Er wordt geen rijbaan afgesloten. In plaats daarvan zijn langs de kant van de weg oranje kegels geplaatst zodat de rijbaan wordt versmald en het verkeer langzamer zal moeten rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram