donderdag 14 september 2023 01:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juni 2021

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling en bedreiging.

De verdachte, een 28-jarige Colombiaanse man , zou in de woning van familie van hem verschillende spullen hebben vernield. Ook zou hij enkele familieleden met de dood hebben bedreigd. Het bleef niet alleen bij bedreiging. Volgens het bericht van de politie heeft hij ook geprobeerd met een auto zijn moeder aan te rijden.

De verdachte sloeg op de vlucht maar de politie kon hem even later in de omgeving van de woning aanhouden. Hij bleek verwondingen te hebben aan zijn pols en is daarvoor naar de Eerste Hulp gebracht. Daarna werd hij in de boeien geslagen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram