woensdag 20 september 2023 14:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 juni 2021

De Nederlandse rapper Josylvio is na een nacht in de cel op Curaçao weer vrijgelaten. Dat laat zijn management weten op Instagram. Er bleken problemen te zijn met zijn paspoort, maar die zijn inmiddels weer opgelost.

Josylvio kreeg het woensdag bij aankomst op Hato met de politie aan de stok na een woordenwisseling over zijn reisdocumenten. Een agent gaf hem daarbij een klap in het gezicht. Josylvio werd aangehouden vanwege belediging en het verstoren van de openbare orde.

Volgens zijn management waren zijn papieren wel in orde. "Onlangs ontving hij, na aanvraag, een nieuw paspoort. Maar door een fout in het systeem werd het onterecht als gestolen opgegeven. Zijn gemeente erkent de fout en alle juiste papieren zijn direct opgestuurd naar de Koninklijke Marechaussee (KM) op Schiphol", schrijft het management.

De documenten werden volgens het management niet goed verwerkt en Josylvio zou direct moeten terugvliegen naar Nederland. "Inmiddels is Josylvio vrijgelaten en zijn alle door de KM opgestuurde documenten uit Nederland correct verwerkt en afgehandeld in Curaçao", aldus een verklaring.

De rapper is op Curaçao om zijn nieuwe album te werken en blijft hier voorlopig.

Beeld: AD.nl
-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram