dinsdag 30 mei 2023 11:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: redactie
|
24 november 2020

26 Enthousiaste judoka's in de leeftijd van 4 tot 13 jaar hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan het judo-toernooi van Pro-Fit Curacao Health and Martial Arts. Er waren een aantal zeer spannende gevechten te zien.

Vanwege de Covid-maatregelen was het niet toegestaan dat ouders en andere toeschouwers de wedstrijden bij konden wonen. Maar het toernooi kon gevolgd worden via de Facebookpagina van Pro-Fit. De volgende atleten wisten een prijs in de wacht te slepen:

Poule 1: 1. Melrick Andre Augustine Desbario 2. Zafirah van Dam 3. Sammy Lawton. Poule 2: 1. Ladavian Monte 2. Joel Kooi 3. Lucas Erren. Poule 3: 1. Elias Dora Aronna 2.Tygo van Beusekom 3. Thijs Erren. Poule 4: 1. Quintrell van Bemmelen 2. Indy van Beusekom 3. Ginarro. Poule 5: 1. Gabriel Balentina 2. Maliq van Dam 3. Cisco Maurits

Trainer Rob Gogulski kijkt tevreden terug op het toernooi. "Het is altijd afwachten hoe zo'n dag loopt, maar de kinderen hebben er iets moois van gemaakt'', zegt Gogulski. Volgens de trainer is het niveau van de leerlingen in de vijf jaar dat de judo-lessen zijn begonnen bij Pro-Fit, flink gestegen.

Nu dit succesvolle judo-toernooi achter de rug is, zegt Gogulski veel zin te hebben in de volgende activiteiten die op de agenda staan. Over twee weken zijn er clubkampioenschappen kickboksen en ook deze zullen weer via Facebook te volgen zijn.

Over een paar weken is er een 'meet and greet' met Sarel de Jong die in 2018 wereldkampioen kickboksen werd.  

Rob Gogulski in gesprek met Roxanne Martha:

Beeld: Wassef Sokkari Photography
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram