maandag 5 december 2022 07:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
16 oktober 2020

Nagico Insurance schenkt alle zeven openbare scholen op Sint Maarten handreiniging en automatische stations voor het controleren van de temperatuur van de leerlingen.

De heropening van de scholen vindt plaats terwijl het Coronavirus nog steeds heerst op het eiland. Daarom is het volgens het ministerie van Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport (OCJS) belangrijk om de scholen goed uit te rusten met middelen om het virus onder controle te houden.

Door de samenwerking tussen OCJS en Nagico Insurances diende deze schenking zich aan. Eric Ellis, algemeen directeur en hoofd Nagico Sint Maarten, verklaart tegen het Antiliaans Dagblad: “Met de fysieke heropening van onze scholen komende week terwijl het coronavirus nog heerst, vonden we het noodzakelijk en verstandig om te helpen een veilige omgeving te bieden aan onze kinderen en leraren.”

Nagico Insurances heeft daarnaast ook 500 tassen met schoolspullen aan de studenten geschonken. De scholen op Sint Maarten gaan op 19 oktober weer open.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram