woensdag 22 mei 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Criminelen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een zogenoemde ‘backhoe loader’ gestolen van een erf bij een woning aan de Kaya Barbulètè. Het gaat om een kraan die bedoeld is voor bouwwerkzaamheden. Dit meldt Korps Politie Curaçao donderdag. 

Het gaat om een bouwkraan van het merk CAT, model 416E. Het voertuig is geel-oranje van kleur en heeft geen kentekenplaat. Volgens de politie is het een opmerkelijke diefstal, omdat er weinig van deze kranen op het eiland zijn. Daarnaast denkt de politie dat de dieven het voertuig hebben gestolen, om een ander misdrijf te plegen. Dit zou dan ‘s nachts plaatsvinden, aldus de politie.

De politie roept mensen op om alert te zijn en rond te kijken of ze de kraan zien, of andere verdachte situaties. Wanneer ze het voertuig vinden op een ongebruikelijke locatie, of wanneer iemand tips heeft, wordt diegene verzocht contact op te nemen met de politie.

Beeld: Korps Politie Curacao

Laat de eerste reactie achter