dinsdag 16 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een groep jongeren zorgt de laatste tijd voor overlast bij het strand van Marie Pampoen. Bewoners zeggen dat de groep geen respect toont voor mensen die het strand bezoeken. Dat schrijft de Extra. 

De jongeren komen vaak ‘s ochtends al naar het strand en blijven tot het einde van de middag hangen. Niet alleen op het strand van Marie Pampoen, maar ook van het naastgelegen hotel zorgt de groep voor overlast. Ze klimmen over de muur en betreden zo het strand.

De badgasten storen zich aan het gedrag van de jongeren wat bestaat uit marihuana roken en grof taalgebruik, wat ook gebeurt in het bijzijn van jonge kinderen. Daarnaast zouden er volgens de strandgangers verschillende criminele activiteiten plaatsvinden. 

De badgasten zijn bang dat de situatie een keer escaleert als er niets aan gedaan wordt.