woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Botica Brion, de dochter van moederbedrijf Botika di Servisio, heeft de kwalificatie Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) behaald, de hoogst haalbare binnen de branche. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

Het certificaat staat voor de garantie op kwaliteit en veiligheid binnen de servicediensten van de apotheek. Het proces om het certificaat te bemachtigen werd ondersteund door Service Apotheek, de Nederlandse partner van Botika di Servisio. Ook Arubaanse collega’s zouden hebben bijgedragen aan de primeur voor Botica Brion.

Naast de garantie op kwaliteit en veiligheid, zou het certificaat aantonen dat de zaak organisatorisch goed draait en oog heeft voor verbetering. De apotheek, die sinds kort aan het einde van de Breedestraat in Otrobanda is gevestigd, is de eerste apotheek van Curaçao die het certificaat in de wacht sleept.

Om de status te behouden, zal de botica elk jaar moeten kunnen aantonen dat ze nog steeds de hoge service bieden aan patiënten die ze nu geven.

Laat de eerste reactie achter