zondag 14 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Acteurs van de cast van GTST maken zich klaar voor opnames op Curaçao. Meerdere castleden, waaronder Jette van der Meij (69) en Caroline De Bruijn (61) werden op het vliegveld gespot en verklaarden voor opnames naar Curaçao te gaan. Dat schrijft RTL Nieuws.

Inmiddels zijn ook Everon Jackson Hooi (41) en Babette van Veen (55) op het eiland aangekomen. Voor de GTST-acteurs is zo’n reisje een zeldzaamheid. De laatste keer dat de opnamen buiten Meerdijk plaatsvonden, was vijf jaar geleden in Lapland ter ere van de 6000ste aflevering. Nu besloten de makers weer de grens over te gaan, met een uitgebreid script voor onder andere Janine. 

Over de verhaallijn mogen de acteurs nog niets verklappen. Fans speculeren dat de reis naar het Caribische eiland waarschijnlijk te maken heeft met de zomercliffhanger van 2024 of de 7000ste aflevering.

Beeld: GTST