zondag 21 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De nieuwe Bon Bini Holland-film draait vanaf maandag in de bioscoop. De film, genaamd ‘Bon Bini: Bangkok Nights’, ging zondag in première. De naam verklapt het al een beetje: de film speelt zich af in Thailand.

De film gaat over Judeska en Ping Ping die een lening afsluiten bij een malafide Aziatische zakenman om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te kunnen breiden. Het tweetal leest de kleine lettertjes niet goed waardoor ze alles kwijtraken waar ze voor hebben gewerkt.

Judeska en Ping Ping trommelen het hele team van F.C. Kip op en proberen met een gevaarlijk plan terug te stelen wat van hen is afgepakt. 

Acteurs die onder andere in de film meespelen zijn Jandino Asporaat (Judeska), Phi Nguyen (Ping Ping), Sergio Romero IJssel (Noltie) en Alpha Oumar Barry (Kofi).