donderdag 30 november 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Kim Rossen heeft geen plek in de top twintig bij de Miss Universe verkiezing in El Salvador weten te bemachtigen. Aan het begin van de verkiezing werden de namen opgelezen van dames die door mochten, maar het avontuur hield voor Rossen al snel op.

In totaal deden negentig dames mee, twintig van hen gingen door naar de tweede ronde. Curaçao zat daar niet bij. Ook Aruba wist geen plek in de volgende ronde te bemachtigen. De Nederlandse Rikkie Kollé viel eveneens niet in de prijzen.

Miss Nicaragua Sheynnis Palacios won de titel van Miss Universe 2023. De top twintig finalisten bestonden uit deelnemers uit de Verenigde Staten, Jamaica, Chili, Nicaragua, Puerto Rico, Venezuela, Peru, Colombia, El Salvador, Portugal, Spanje, Namibië, Kameroen, Zuid-Afrika, Nepal, India, Pakistan, Thailand, Filipijnen en  Australië.

De missverkiezing werd zaterdag gehouden in het Gimnasio Nacional Adolfo Pineda in San Salvador. Het was de 72e editie van de schoonheidsverkiezing.

Laat de eerste reactie achter