woensdag 15 mei 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De voetbalwedstrijd tussen Curaçao en El Salvador is donderdagavond geëindigd in een gelijkspel van 1-1, een evenwichtige strijd die de toeschouwers op het puntje van hun stoel hield.

Juninho Bacuna gaf de thuisploeg al snel een voorsprong met een goal die slechts 3 minuten na het eerste fluitsignaal plaatsvond. Met nog maar een paar minuten te spelen, leek Curaçao vastberaden de overwinning veilig te stellen.

Echter, vier minuten voor het eindsignaal bracht El Salvador de spanning terug door een belangrijk doelpunt te scoren, waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.

Aanstaande maandag zullen beide teams opnieuw strijden, waarbij het team onder leiding van interim-bondscoach Dean Gorré zich opmaakt om El Salvador opnieuw te ontvangen.

Het Ergilio Hato stadion in Brievengat zal opnieuw het toneel zijn van deze krachtmeting, met de aftrap gepland om 20.00 uur.