vrijdag 3 februari 2023 08:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 januari 2023

Een nieuwe editie van de Ride, Walk & Swim for the Roses vindt plaats op 5 februari. Dat laat het bestuur weten. Vanaf 2020 mocht het evenement vanwege de covid pandemie niet doorgaan.  

“Voor 2023 staat alles in de steigers om met medewerking van de gemeenschap via deze evenementen weer fondsen te werven voor opvang en begeleiding van kankerpatiënten op Curaçao”, meldt de organisatie. Enkele maanden geleden werden de draaiboeken uit het stof gehaald om de aankomende editie voor te bereiden. 

Volgens de organisatie gaat het onder meer om de Walk for the Roses voor hardlopers en wandelaars. Die zullen vroeg in de ochtend vanaf het Brionplein over de Koningin Julianabrug naar Mambo Boulevard lopen. Daar kunnen deelnemers op de fiets stappen voor uitgezette routes die bij het startpunt ook zullen eindigen. De organisatie zegt dat later op de ochtend de wedstrijd- en recreatieve zwemmers vanaf Zanzibar aan de Jan Thiel baai zullen vertrekken naar het strand bij Mambo Boulevard. 

De organisatie laat weten dat de vergunningaanvraag vorige maand is ingediend en dat het evenement staat gepland op zondag 5 februari. “Iedereen heeft nog vijf weken om zich voor te bereiden en te trainen om in topconditie te zijn”, aldus de organisatie.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram