zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Vier opvarenden, op een omgeslagen boot, werden maandagmiddag door de Kustwacht aangetroffen ter hoogte van Santo Largo op Aruba. Dat meldt de Kustwacht. Twee mannen en twee vrouwen zouden een boot uittesten, maar die sloeg al snel om.

De kustwacht ontving de melding van de Centrale Post van de politie waarna een Metal Shark patrouilleboot van de Kustwacht zich haastte naar de locatie. Bij aankomst zag de kustwacht een omgeslagen boot, waar de vier personen zich aan vast hielden. Volgens de Kustwacht waren de personen uitgevaren om een boot te testen, maar door een golf werd het vaartuig al snel omver geslagen. 

De personen zijn volgens de kustwacht met de schrik vrijgekomen. Ze zijn door de Kustwacht samen met de boot naar de ex-pier ‘Brisas del Mar’ gebracht.