maandag 30 januari 2023 20:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 december 2022

Het Amerikaanse consulaat is op zoek naar lokale aannemers voor de bouw van een nieuw consulaat. Het project van zo’n 50 miljoen dollar moet een ontmoetingsplek op het eiland worden.

Het consulaat organiseert op 10 januari 2023 een ‘Meet & Greet’ in het Renaissance Wind Creek Curacao Resort om kennis te maken met lokale aannemers en te vertellen over het project. Amerikaanse aannemers zullen het werk ‘subcontracten’ aan lokale bouwbedrijven. 

Geïnteresseerde aannemers kunnen zich aanmelden voor de Meet & Greet door te mailen naar Michael Howard op HowardMF@state.gov onder vermelding van “Curacao NCC Project”. De uiterste aanmelddatum is 31 december. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram