vrijdag 1 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Bij een ongeluk aan de Dr. Martin Luther King Boulevard is donderdagmiddag een dronken bestuurder aangehouden door de politie. De jongeman richtte een grote ravage aan door vijf auto’s te raken, waarbij zeker drie gewonden zijn gevallen.

De dronkenmansrit begon ter hoogte van de Boulevard supermarkt en is geëindigd ter hoogte van het voetbalveld bij Marie Pampoen. Na meerdere auto’s te hebben geraakt, probeerde de dronken man ervandoor te gaan in zijn zwarte Mitsubishi. Een buschauffeur wist de weg te blokkeren waarna de dader ingerekend kom worden.

Onder andere een gele tuktuk kwam hierbij op de zijkant terecht. De bestuurder van de tuktuk lag gewond op de grond en moest lang wachten op de ambulance, die uit Barber moest komen.

Volgens getuigen reed de man al enige tijd rond in de wijk. De man is opgepakt en meegenomen door de politie.