maandag 5 december 2022 19:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 november 2022

Het mooist versierde huis, bedrijf of publieke ruimte maakt deze feestdagen kans op geldprijzen. Dit is een wedstrijd die Aqualectra, het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning en het ministerie van Economische Ontwikkeling hebben gelanceerd.

Dat is onderdeel van de campagne “Kòrsou ban biba Fin di Aña”, oftewel “Curaçao vier het eind van het jaar”. De campagne heeft als doel om de Curaçaose bevolking het eiland te laten verlichten rondom de feestdagen.

Het mooist versierde huis wint 1000 gulden, de tweede prijs is 750 gulden en plek drie gaat met 500 gulden naar huis. De fraaiste publieke plek wint 2500 gulden en het bedrijf krijgt een publicatie door de overheid als prijs. 

Inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar communications@aqualectra.com. Tussen 10 en 29 december zal de organisatie een bezoek brengen aan de deelnemende locaties.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram