woensdag 7 december 2022 14:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 november 2022

De zevende editie van het Rotary Walking Dinner vindt plaats op dinsdag 29 november. De opbrengsten van het culinaire event gaan naar het goede doel.

Tijdens het Rotary Walking Dinner kun je lopend door de straten van Pietermaai verschillende restaurants bezoeken. Voor elke volgende gang wandel je naar een ander restaurant waar weer andere gasten aanwezig zijn. Inschrijven kan met een groep van maximaal 8 personen. 

Eén van de projecten waar Rotary zich voor inzet is de Thema Leeskist om het lezen voor kinderen leuk te maken en te bevorderen. Ook wordt samen met de Churandy Martina Foundation nu een sportbus gereed gemaakt met sportattributen die scholen en naschoolse vorming locaties bezoekt. 

Kosten voor deelname zijn 175 gulden per persoon. De tickets zijn te koop via e-mail: rotarywalkingdinner@gmail.com, www.caribbeanticketshop.com, Van den Tweel Supermarket Zeelandia, Mensing’s Caminada, Sentro di Pago & Tu y Yo of bij één van de Rotary Club Willemstad leden.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram