zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Duitse energie-vertegenwoordigers zullen Aruba, Bonaire en Curaçao in de week van 14 tot en met 18 november bezoeken. Het doel van het bezoek is om de samenwerking op het gebied van duurzame energie te versterken. ”Het Caribisch gebied is namelijk bezig te werken naar een toekomst met koolstofarme energie”, meldt de Duits-Nederlandse Handelskamer tegenover Nu.cw.

De vierde Duits-Caribische energieconferentie vindt op 15 november plaats op Aruba. Hierbij zullen Duitse oplossingen worden gepresenteerd die de duurzaamheid op de Caribische eilanden kunnen vergroten. Deze conferentie is onderdeel van een handelsmissie van het Duitse ministerie van Economische Zaken en Energie naar de ABC-eilanden.

Tijdens de conferentie zullen meer dan honderd experts uit de Duitse energiesector vertellen over hernieuwbare energie en ondernemers die unieke oplossingen voor hun bedrijf willen uitbreiden naar de Caribische eilanden.

De toegang voor de conferentie is gratis. Deelnemers dienen zich in te schrijven op de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer. De bijeenkomst wordt ook gehouden op Bonaire op 16 november en op 17 en 18 november op Curaçao.