dinsdag 9 augustus 2022 06:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 juli 2022

De politie heeft het signalement van de vermiste Nederlandse toerist vrijgegeven. De 45-jarige Daniel Dresden keerde dinsdag na een wandeling in de omgeving van Playa Jeremi niet meer terug.

De man is samen met zijn gezin op vakantie en ging tot nu toe elke ochtend wandelen in de omgeving met een van zijn kinderen. Dinsdag ging de man alleen op pad. Toen hij niet terugkeerde van zijn wandeling, is de politie gewaarschuwd. 

Er is een uitgebreide zoektocht gaande naar Dresden. De helikopter van de Kustwacht is ingezet en er worden drones met warmtebeeldcamera’s van Carmabi gebruikt. De politie meldt dat er geen telefoonsignaal is gevonden. Het zoekgebied is verder uitgebreid naar de omgeving van Santa Cruz en Knip. 

De politie maakt zich zorgen om de gesteldheid van de toerist, omdat hij maar een liter water bij zich had. Er zijn twee foto’s vrijgegeven van Dresden. De 45-jarige man is afkomstig uit Leiden en 1.92 meter lang. Iedereen met relevante informatie over de vermissing wordt verzocht dit te melden bij de politie via 911.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram