woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Hòfi Mango, het terrein van de bekende Curaçaose comedian Jandino Asporaat, zal op 17 september de deuren openen voor publiek. Dat zegt Asporaat tegen de Nederlandse krant Trouw.

Volgens Jandino is Hòfi Mango een ‘goed bewaard geheim dat het nummer-1 park van de Cariben gaat worden.’ De comedian heeft grote plannen voor de Hòfi. Zo wil hij gaan werken aan het herstel van de dammen en gaat de hoveniersopleiding voor Curaçaose jongeren binnenkort van start. Het terrein zal gevuld worden met lokale planten en bomen. Binnenkort zullen er ook een imker en een horecagelegenheid zijn. 

Voor het opzetten van het project heeft Jandino stage gelopen bij de Keukenhof in Nederland en bezocht hij verschillende nationale parken in Zuid-Afrika.