dinsdag 9 augustus 2022 05:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juli 2022

De Colombiaanse piloot Guillermo Cortés Núñez wordt al meer dan een maand vermist. De 23-jarige man werd voor het laatst gezien op Curaçao. Dat meldt de Amigoe. Op 10 juni arriveerde hij op Hato en sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. 

Cortés Núñez was op zoek naar werk in de luchtvaart en vertrok daarvoor naar Curaçao. Tegenover zijn vader verklaarde hij dat hij bij Falki Aviation zou gaan werken. Bij Falki is hierover echter niets bekend, het bedrijf zegt nooit met hem te hebben gesproken.

De piloot is 1.70 meter lang, slank gebouwd, heeft een lichtbruine huid en donkere ogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram