dinsdag 9 augustus 2022 06:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 juli 2022

Minister van Justitie Shalten Hato (MFK) is zondag betrokken geraakt bij een auto ongeluk. Dat meldt de Extra. Op de Rio Canarioweg botste twee auto’s frontaal op elkaar. 

Beide chauffeurs verklaarden dat zij een gat in het wegdek ontweken. De botsing zou daardoor onvermijdelijk zijn geweest. Een van de betrokken auto’s was de auto van de minister, die op dat moment ook zelf in de auto zat. Alle betrokkenen zijn ongedeerd gebleven, maar de schade aan de auto’s was volgens de Extra aanzienlijk. 

In hetzelfde weekend kreeg een andere automobilist een ongeluk op de Berg Carmelweg. Hij zou in een gat in het wegdek zijn gereden en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. De auto had grote schade. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram