maandag 8 augustus 2022 09:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 juli 2022

In Rotterdam is vrijdagavond een stille tocht gehouden voor producer Siki Martina. De 31-jarige Curacaoenaar werd zondag 10 juli doodgeschoten bij het metrostation Coolhaven in Rotterdam.

De herdenking begon bij het ouderlijk huis van Martina in Rotterdam-Zuid en eindigde in het Zuiderpark, waar de vriendin van de producer, Sarita Lorena, een toespraak hield. Er waren honderden mensen aanwezig bij de stille tocht en er liep een brassband mee. Veel aanwezigen droegen blauwe en gele kleding, de kleuren van de Curaçaose vlag.

De politie heeft eerder deze week een tweede verdachte aangehouden voor de moord op Martina. Het onderzoeksteam was al een week naar de 31-jarige Rotterdammer op zoek. Maandag 11 juli werd een 34-jarige man aangehouden in Barendrecht die verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij. Het onderzoek gaat onverminderd door en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Beeld: Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram