dinsdag 9 augustus 2022 07:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 juli 2022

Een team van Securitas en Impacto is de afgelopen zes weken in Nederland ingezet als beveiligers bij een groot aantal evenementen en concerten. De 28 beveiligers keerden afgelopen weekend terug op Curaçao.

In Nederland stonden de afgelopen periode veel grote evenementen op de planning, waaronder het North Sea Jazz Festival en concerten van The Rolling Stones en Ed Sheeran. TSC Crowd Management Nederland besloot een samenwerking aan te gaan met Securitas en Impacto vanwege een tekort aan medewerkers.

TSC Crowd Management regelt de beveiliging bij evenementen met gemiddeld meer dan 50.000 bezoekers. Het beveiligingsbedrijf heeft de opleiding ‘safety host’ voor de Curaçaose medewerkers verzorgd, bestaande uit onderdelen als BHV, ontruiming en samenwerking met de hulpdiensten.

Gerard van Duykeren, CEO van TSC Crowd Management, spreekt zijn waardering uit voor de inzet en het enthousiasme van de medewerkers. “Team Curaçao heeft een topprestatie geleverd”, aldus Van Duykeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram