dinsdag 9 augustus 2022 06:11
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 juli 2022

VWO-student Gijs Mantel heeft dit jaar de CBCS Best Economic Research Award gewonnen voor zijn profielwerkstuk ‘Restaurant Gouverneur De Rouville’.

In het profielwerkstuk gaat de leerling van het Vespucci College in op factoren die de concurrentiepositie van het restaurant op de lokale markt kunnen verbeteren. De jury vond het onderzoek origineel en creatief en sprak waardering uit voor de enquête die onderdeel was van het profielwerkstuk.

Tijdens een speciale ceremonie bij de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) presenteerde Gijs zijn onderzoeksresultaten, waarna hij de award overhandigd kreeg. Daarnaast ontvangt de student ook een geldprijs. 

De competitie voor de Best Economic Research Award werd in 2018 gelanceerd, met het doel om onderzoek met betrekking tot de economieën van Curaçao en Sint Maarten te bevorderen. Havo- en vwo-studenten op Curaçao en Sint Maarten, maar ook lokale en buitenlandse studenten op bachelor- en masterniveau waren uitgenodigd om deel te nemen aan de competitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram