dinsdag 9 augustus 2022 07:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 juli 2022

Selikor is bezig met een inhaalslag voor het ophalen van het huisvuil. De trucks rijden weer volgens het normale wekelijkse ophaalschema.

Eerder legden de vuilnismannen het werk neer vanwege het tekort aan vuilniswagens. Volgens de actievoerders was de werkdruk te hoog. Door de staking stapelde het werk zich echter op en werd het werk dubbel zo zwaar voor de medewerkers.

Inmiddels zijn de vuilnismannen weer aan het werk. “We zijn deze week met goede moed begonnen”, aldus Selikor. “Ons doel is om deze week zo dicht mogelijk bij het normale wekelijkse schema in de buurt te komen. Alles wijst erop dat we het schema kunnen volgen zoals gepland.”

Voor maandag staan de wijken, Barber, Cocori, Dokterstuin, Flip, Fontein, Fuik, Koraal Partier, Otrobanda, Savaneta, Santa Cruz, Santa Martha, Wacawa, Westpunt en Zumbu op de planning. In deze buurten wordt het afval normaal gesproken ook op maandag opgehaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram