dinsdag 9 augustus 2022 07:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
11 juli 2022

Een vijftigjarige man is afgelopen weekend in Groningen neergeschoten door een vermoedelijk Curaçaose schutter. Vlak na het incident heeft de politie een 24-jarige man aangehouden, volgens het Antilliaans Dagblad gaat het om een Curaçaoënaar. 

Het slachtoffer is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. Twee andere mannen raakten gewond. De schietpartij vond zaterdagavond rond acht uur plaats. De politie gaat ervan uit dat er een ruzie vooraf ging aan het incident. Er zou uiteindelijk meerdere keren zijn geschoten.

De 24-jarige verdachte zit in beperkingen, wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. De politie zoekt getuigen en bekijkt camerabeelden uit de omgeving om het conflict in kaart te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram