dinsdag 9 augustus 2022 06:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 juli 2022

Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) is naar het buitenland voor medische redenen. Dat heeft de minister middels een Facebookbericht bekendgemaakt. 

Vergaderingen en andere afspraken worden online gehouden of opnieuw ingepland. De minister hield maandag een online meeting met zijn adviseurs over de wetgevingskalender. In de kalender stelt het ministerie van Financiën verschillende deadlines voor projecten en wetsontwerpen die de komende tijd worden behandeld. Met behulp van het overzicht kan het ministerie controleren of er volgens de juiste afspraken en wetgeving wordt gehandeld.

Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) Charles Cooper (MFK) zou Silvania vervangen gedurende zijn afwezigheid. Omdat de minister zijn afspraken online bijwoont, lijkt de inzet van Cooper niet nodig te zijn. 

Het is niet bekend wanneer Silvania weer terug is op Curaçao. Het kabinet wenst hem een spoedig herstel toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram