dinsdag 30 mei 2023 16:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 juli 2022

Het jaarverslag van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie werd onlangs aangeboden aan de Arubaanse minister van Justitie, Rocco Tjon. Het thema voor dit jaar verslag is ‘Retrospectus pro futuro’; terugblikkend voor de toekomst.

Omdat het jaarverslag van 2020 in het teken stond van de coronapandemie, omvat dit jaarverslag ook een terugblik en een reflectie.

Daarnaast wordt in het jaarverslag aandacht besteed aan de wisselingen in het bestuur en de ontwikkelingen van het aantal zaken waarmee het Hof in 2021 te maken kreeg. Spraakmakende zaken van de verschillende rechtbanken worden uitgelicht.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram