vrijdag 31 maart 2023 01:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 mei 2022

Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66) is dinsdagavond aangekomen op Curaçao. Woensdag was de staatssecretaris aanwezig bij een zakelijk ontbijt van de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC). 

Van Huffelen kwam als gastspreker naar het ontbijt. De staatssecretaris had het tijdens haar speech onder andere over de potentie die zijn in Curaçao ziet, onder andere in de haven en op het gebied van digitalisering. Ze riep de leden van de VBC op om de ‘motor te zijn van economische kansen’. 

Ook benadrukte de staatssecretaris nog het belang van Coho. “Als dat lukt, dan bieden we mensen nieuw perspectief op betaalbare zorg, op goed onderwijs voor de kinderen, op veiligheid op straat, in school en thuis. Dan scheppen we samen een land van eerlijke kansen en een goed leven”, aldus Van Huffelen tijdens haar speech. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram