Door: NU.cw
10 mei 2022

Jandino Asporaat zal aanwezig zijn bij ‘The Distinguished Gentleman’s Ride 2022’ zondag 22 mei. De Curaçaose acteur zal speciaal voor het evenement naar Curaçao afreizen. 

Tijdens het evenement wordt bewustwording gecreëerd op het gebied van ‘men’s health’, zoals prostaat kanker, teelbalkanker, mentale gezondheid en het voorkomen van zelfdoding/zelfmoord. “Wanneer er gegrapt kan worden dan gebeurt dat en doen we dat volop, maar wanneer het serieus is dan moeten we ook echt serieus zijn” aldus Frits Terborg van de organisatie achter The Distinguished Gentleman’s Ride.

Organisator Curd Evertsz kijkt uit naar het bezoek van Jandino. “Het zal voor ons zowel een eer als een waar genoegen zijn om Jandino te kunnen verwelkomen en mee te laten draaien in onze event. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn endorsement en zijn aanwezigheid.”

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram