zaterdag 3 juni 2023 14:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 april 2022

Het regeerprogramma 2022-2025 van het kabinet-Pisas is nu officieel aangeboden. De regering heeft het document met de titel ‘Op weg naar herstel en een betere kwaliteit van leven voor het volk’ openbaar gemaakt.

De MFK en de PNP zijn vastberaden een beleid te hanteren dat door het volk wordt voorgedragen. “Dit vergt, in alle aspecten, een transparante toenadering tot het volk”, stelt de regering in een persbericht. Daarnaast moeten de besluiten in het voordeel van de bevolking zijn.

“Ons land kampt met enorme uitdagingen, waar deze regering dan ook goed van op de hoogte is”, zo meldt het voorwoord. “De Covid-119 pandemie heeft ons hard getroffen en onze kwetsbaarheden blootgesteld. Het kabinet Pisas treft echter een situatie aan die niet alleen te wijten is aan de pandemie en andere externe oorzaken.”

Het volledige regeerprogramma is lezen via de website van de overheid gobiernu.cw.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram