woensdag 6 juli 2022 01:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 april 2022

De Tourism Corporation Bonaire (TCB) viert Earth Day met de lancering van een nieuwe bestemmingsbelofte. De Bonaire Bond nodigt bezoekers uit om een belofte te ondertekenen om verantwoord te reizen en het eiland te respecteren.

“Dit is het moment voor Bonaire om door te gaan met de inspanningen om ons eiland, onze gemeenschap en ons levensonderhoud voor de komende jaren te behouden en te beschermen”, aldus de toeristenorganisatie. The Bonaire Bond is ontworpen om mensen te herinneren aan hoe belangrijk duurzaam toerisme is voor het levensonderhoud van de lokale gemeenschap. 

In de belofte wordt bezoekers gevraagd het milieu te respecteren en rekening te houden met de natuur. Daarnaast zal het eiland een koraalboom adopteren via de stichting Reef Renewal Bonaire namens bezoekers die hun handtekening zetten onder de bestemmingsbelofte. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram